Anmeldelser

Anmeldelser

Anmeldelser af
De Tre Tyste

 

Ufattelig gennemført og velskrevet fantasyserie, der vil gå klokkeklart ind hos alle, der elsker en magisk og helstøbt fortælling.
’De tre tyste’ er en magisk oplevelse, helstøbt og gennemarbejdet med lækre referencer til Saxos Danmarkskrønike. En spændende fantasyserie helt på niveau med de store og anerkendte forfattere inden for genren.
Litteratursiden

Er du til serier som Harry Potter og Ravnenes hvisken, er du 100% også til De Tre Tyste.
5/5 stjerner
Camilla Roesen, Den krøllede Bibliotekar

Solidt plot i et fuldbyrdet, forunderligt og middelalderligt univers.
5/6 stjerner
Viola Frøjk, Fyens Stiftstidende – om Beskytteren (læs anmeldelsen her)

Derfra bliver man rigtig fanget og er godt spændt på fortsættelsen, ikke mindst fordi man kan mærke, at forfatteren har noget på hjerte.
Damian Arguimbau, Weekendavisen – om Beskytteren

Historien er rigtig god, med et originalt plot fyldt med twists som gør det svært at forudsige hvad der vil ske, og en spændende handling fyldt med magi, ondskab, grådighed, magtbegær, mord, intriger, venskab, hemmeligheder og mod.
Kirsten Bloch, Læsehest med fantasy – om Beskytteren


Jeg er meget begejstret over denne bog (…) En spændende og vellykket måde at åbne en ny bogserie på.
5/6 hjerter
Melani Høyrup, Mit liv, min blog – om Beskytteren


Alle mennesker og væsener har deres egen sandhed, og tingene er ikke altid som de ser ud (…) Det giver også en mere barsk kant til bogen. Og den humor, der følger med er fantastisk. Det er så meget dansk humor. Lidt selvironisk, lidt mørk og passende til omgivelserne.
5/6 hjerter
Melani Høyrup, Mit liv, min blog – om Elaras Trøst


Virkelig lækker fantasy (…) Jeg er blevet ret vild med vores hovedpersoner, både klokkemageren Myrhat og mennesket Sigurd, som er modsætninger, men som alligevel et eller andet sted har samme moralkodeks.
4/6 klokker
Kathrine Pachniuk, Bibliotekat – om Beskytteren

En helstøbt bog, der selv om den er henvendt til unge, også sagtens kan læses af det voksne publikum, der sætter pris på velskrevet dansk fantasy.
Helle Perrier, Himmelskibet nr. 51 – om Beskytteren


Flot, spændende og stemningsfuld (…) helt klart bøger, jeg vil anbefale til alle, der elsker fantasy (…) Det er mig en gåde at forfatteren kan holde tungen lige i munden, men jeg er virkelig glad for at hun har bragt liv til historien!
5/5 hjerter
Line Dalbro, Forestilling om paradis – om Beskytteren/Elaras Trøst

Da sidste side var læst, var jeg klar på mere. Det kan kun blive godt, det her. (…) Der er levende beskrivelser af bylivet i Jærvsborg og smukke, dystre beskrivelser af Skoven, og den meget troværdige universbeskrivelse får mange pluspoint i min bog.
3,5/5 stjerner
Bente Skou, Trolderier – om Beskytteren

Det univers som forfatteren har skabt i De Tre Tyste er fantastisk! Jeg elsker især ideen med klokkemagerne og hele deres historie. De er fascinerende at læse om og er meget originale. (…) Især i slutningen sidder man med hjertet oppe i halsen, når man skal vende næste side.
4/5 stjerner
Klara Bech, Bech’s Books om Beskytteren

De Tre Tyste – Elaras Trøst er handlingsmættet hele vejen igennem. Spændingen er helt i top (…) en fantastisk fortsættelse, som i slutningen lægger op til noget stort!
5/5 stjerner
Klara Bech, Bech’s Books om Elaras Trøst

Gennem de troværdige beskrivelser og det originale fantasyunivers med strejf af vikingetiden, får man (jeg) associationer til en blanding af Ronja Røverdatter, Skammerens Datter og Tolkiens univers. (…) Er du vild med fantasy, skulle du tage at læse denne serie. Punktum.
Ditte Dalsgaard-Hansen om Beskytteren/Elaras Trøst

Fyldt med etiske og moralske overvejelser, smukke naturbeskrivelser, plot-twists og spænding. (…) en god, velskrevet og spændende fantasy-fortælling.
4/5 stjerner
Julie Mørup, Julie The Book Cat om Beskytteren/Elaras Trøst

Læs uddrag af Bibliotekernes lektørudtalelser

Læs flere anmeldelser på Goodreads: Beskytteren – Elaras Trøst