Om sci-fi, fantasy og pension

Om sci-fi, fantasy og pension

I dag havde jeg møde med min pensionsrådgiver, og det var ikke kedeligt, faktisk på forunderlig vis opløftende; han grinede fx ikke hånligt af mine klatøre, men tog dem alvorligt, sådan to-timer-alvorligt, og han kunne lide fantasy og mente at jeg snart ville blive en stor succes og spurgte hvad jeg læste for tiden, hvilket førte til en samtale, der endte med at han måtte google hvem det nu var, der instruerede Dune; og så købte han en af mine bøger. Jeg kan selvfølgelig ikke helt afvise, at det var et medlidenhedskøb, eftersom han havde et ret godt indblik i min økonomi, men alligevel.
Jeg tager to lektier med mig fra mødet:
1. Hav altid eksemplarer af mine bøger liggende i bilen. Man ved virkelig aldrig, hvor eller hvornår man møder en beslægtet sjæl.
2. For at kunne spare op til pension skal man have en indkomst.