Foredrag & skrivekurser

Foredrag & skrivekurser

Jeg tager gerne ud på skoler, biblioteker og lignende og holder foredrag og skrivekurser. Jeg taler om mine bøger, om vejen til at blive forfatter, om skriveprocessen, om kærligheden til fantasygenren og om, hvordan man finder inspiration – også når den skal tvinges frem.
Foredraget kan eventuelt kombineres med en efterfølgende skriveworkshop. 

PRISER
Et foredrag/skriveworkshop koster 5.000,- kroner plus transport. Der kan imidlertid søges støtte fra Statens Kunstfond, så fx skoler og biblioteker typisk kun skal betale min transport. Det er nemt at søge støtte, og jeg hjælper gerne med det.
Jeg tilbyder også længerevarende skriveforløb. Prisen afhænger af forløbets sammensætning og varighed. Støtte til længerevarende forløb skal søges i Huskunstnerordningen.