Foredrag & skrivekurser

Foredrag & skrivekurser

Jeg tager ud på skoler, biblioteker og lignende og holder foredrag og skrivekurser. Jeg taler om mine bøger, om vejen til at blive forfatter, om skriveprocessen, om kærligheden til fantasygenren og om, hvordan man finder inspiration – også når den skal tvinges frem.
Foredraget kan eventuelt kombineres med et efterfølgende skriveværksted. 

PRISER
Et foredrag/skriveworkshop koster 5.000,- kroner plus transport. Der kan imidlertid søges støtte fra Statens Kunstfond, så fx skoler og biblioteker kun skal betale min transport. Det er nemt at søge støtte, og jeg hjælper gerne med det. Mange kommuner har også puljer, som man kan søge til at få dækket honorar eller transport.

HUSKUNSTNER
Jeg tilbyder også længerevarende skriveforløb som såkaldt huskunstner. Det foregår ved, at vi etablerer et samarbejde mellem en skole (eller en kommune) og mig. Samarbejdet kræver, at begge parter er engagerede og deltagende, så det vil typisk være med en dansklærer, der brænder for litteratur og kreativ skrivning. Prisen afhænger af forløbets sammensætning og varighed. Skoler kan få 75% af mit honorar dækket gennem Huskunstnerordningen. Man kan også her finde løsninger med sin kommune for at få resten af udgifterne dækket.
Kontakt mig for at høre nærmere – jeg er gerne behjælpelig med at finde muligheder og løsninger, så vi sammen kan lave et projekt, der giver eleverne masser af læselyst og skrivetrang!