De Tre Tyste – Elaras trøst

En spændende fantasyserie helt på niveau med de store og anerkendte forfattere inden for genren
Litteratursiden
Illustration: Amanda Santor

Bavnelandet ruster sig til krig.
Mørke kræfter trænger frem i Skoven.
Mod nord gør klokkemagerne et sidste, desperat forsøg på at forhandle fred med skyggerne.

Imens klokkemageren Myrhat kæmper for at nå hjem til Tågeskansen, sniger håbløsheden sig ind på Sigurd. Vil han nogensinde finde sin søster? Og hvis han gør, hvad så? Intet kan nogensinde blive det samme igen.

Men dybt inde i Skoven møder han skyggen Oresme. Og hun vender op og ned på alt, hvad han troede, han vidste om skyggerne.
Elaras Trøst er andet bind i fantasy-trilogien De Tre Tyste. Første bind hedder Beskytteren

ANMELDELSER & OMTALE


“Ufattelig gennemført og velskrevet fantasyserie, der vil gå klokkeklart ind hos alle, der elsker en magisk og helstøbt fortælling.
’De tre tyste’ er en magisk oplevelse, helstøbt og gennemarbejdet med lækre referencer til Saxos Danmarkskrønike. En spændende fantasyserie helt på niveau med de store og anerkendte forfattere inden for genren.”
Pia Bechman, Litteratursiden


“Anden del af den episke fantasyfortællingen fortsætter i samme fortryllende stil. Stadig med et godt greb om sproget, og med dialoger og personskildringer fulde af dybde.”
Morten Halskov Jensen, lektør, Dansk Bibliotekscenter


“Gennem hele bogen er der en intens stemning med et hurtigt tempo. Vi når som læsere aldrig at kede os. Der er flere gode twists undervejs, og det er bestemt ikke alle sammen, man lige forudser.
(…)Det hører bestemt til i toppen af danske fantasy.”
Jonas Dinesen, Bogblogger.dk


“En fantastisk fantasyserie (..)
Der er kun en helstøbt fortælling, der holder hele vejen, med medrivende personer.”
Mirma Henriksen, Egedal Bibliotekerne


“Hele stemningen er krøbet ind under huden på mig, og jeg håber inderligt at flere læsere vil få øjnene op for De Tre Tyste.
(…) Elaras Trøst efterlader en åndeløs af spænding med en cliffhanger.”
Bogormenogmig


“Jeg elsker den her fantasy-serie, især fordi den er så anderledes end hvad der ellers er på markedet og det gør den svær at forudsige.”
Karin Hald, Skrivepulten


“De Tre Tyste – Elaras Trøst er handlingsmættet hele vejen igennem. Spændingen er helt i top (…) en fantastisk fortsættelse, som i slutningen lægger op til noget stort!”
Klara Bech, Bech’s Books 


“Alle mennesker og væsener har deres egen sandhed, og tingene er ikke altid som de ser ud (…) Det giver også en mere barsk kant til bogen. Og den humor, der følger med er fantastisk. Det er så meget dansk humor. Lidt selvironisk, lidt mørk og passende til omgivelserne.”
Melani Høyrup, Mit liv, min blog


“Gennem de troværdige beskrivelser og det originale fantasyunivers med strejf af vikingetiden, får man (jeg) associationer til en blanding af Ronja Røverdatter, Skammerens Datter og Tolkiens univers. (…) Er du vild med fantasy, skulle du tage at læse denne serie. Punktum.”
Ditte Dalsgaard-Hansen


“Fyldt med etiske og moralske overvejelser, smukke naturbeskrivelser, plot-twists og spænding. (…) en god, velskrevet og spændende fantasy-fortælling.”
Julie Mørup, Julie The Book Cat 


“Alt i alt en rigtig stærk toer, hvor både historien og universet blev løftet op på et højere niveau, og hvor spændingen steg konstant hele vejen igennem. Bogen var umulig at slippe, og jeg kan næsten ikke vente, til tredje og sidste bind udkommer.”
Kirsten Bloch, Læsehestmedfantasy


Elaras trøstGoodreads